A Nita Dance Club hagyományos évzáró táncestjén kiderült: a fiatalok az elmúlt hónapokban is sokat fejlődtek. A nézők a csaknem háromórás programban több mint húsz produkciót láthattak.

- Mindenképpen egy életstílus. A hiphop sok mindent felölel. Laza és érzelmes is, a teteddel tudod megmutatni, amit érzel, ami lehet laza is és érzelmes is - mondta a Nita DC Kaposvár táncosa, Molnár Balázs.

A hetedik éve működő kaposvári egyesület tagjai emlékezetes gyakorlatokat is előadtak, és újabb versenyszámaikkal is a közönség elé léptek.

- Sokat edzünk rá, nagyon szeretjük csinálni, mert az oktatónk is nagyon kedves - mondta a Nita DC Kaposvár táncosa, Böröcz Kitti.

- Én vagyok a legkisebb a csapatban. Nagyon szeretem a Henit, van két barátnőm is, nagyon szeretem őket. Nagyon szeretek táncolni, otthon is szoktam táncolni, szülinapokon is szoktunk, bohóc bácsival is, úgyhogy nagyon szeretem a táncot - mondta a Nita DC Kaposvár táncosa, Csorba Daniella Sára.

Az egyesület tagjai nap mint nap több órát gyakorolnak, és ez meg is látszik a produkciókon.

- Nem azért, mert muszáj, hanem mert szeretjük csináni, szerintem ez az egyik legfontosabb - mondta a Nita DC Kaposvár táncosa, Gerse Réka.

Az egyesület színeiben ma már kétszáz somogyi fiatal mozog rendszeresen, és a zömében tizenéves táncosok minden bizonnyal a nyarat is végigtáncolják majd.

Címkék: gálaműsor, Nita Dance Club, szezonzáró, sportcsarnok, Kaposvár