Monok Tibor ügyvezető bejelentette, hogy a következő szezonban is a Fekete Ádám, Filipovics Gordan edzőpáros irányítja a szakmai munkát. Az együttes első új szerzeménye a kaposvári nevelésű válogatott Hendlein Roland, aki az Albacomp-Fehérvár gárdájától tér vissza Somogyba.

- Ide kötődök Kaposvárhoz minden szállal, és ha a vezetőség úgy érzi, hogy bizalmat szavaz nekem, maradok. Nem tagadom, hogy volt éredeklődés irányomba más egyesületektől, de nem merült fel bennem, hogy máshol folytatom - mondta a Kapsvári KK vezetőedzője, Fekete Ádám.

A KKK nem kínál új szerződést Kutasi Gergelynek és Koma Dánielnek, Lekli József pedig Székesfehérvárra igazolt. Az első új szerzemény viszont már meg is érkezett.

- Úgy gondolom, jó állapotban vagyok. Készen állok az alapozásra és az új évre. A tavalyi évet végigdolgoztam, és most is dolgozom jelen pillanatban. Több kérésem is volt, de azért választottam Kaposvárt, mert itthon vagyok, ismerem a pályát, az edzőt, Ádámmal már dolgoztam együtt, és remélem, a hetedik, nyolcadik helyre oda tudunk férni - mondta a Kaposvári KK játékosa, Hendlein Roland.

- Az anyagi helyzetünk remélem, stabilizálódik. ez egy folyamat, még mindig nem vagyunk az út végén, de olyan állapotban van a klub, hogy lehet már hozni játékosokat, és amit megigérünk, azt telejsítünk. ezzel eddig sem volt gond, inkább a fizetés hatékonyságán kell javítanunk, hogy ezeket a járandóságokat időben kapják meg a játékosok - mondta a Kaposvári KK ügyvezetője, Monok Tibor.

A vezetés még egy magyar kosárlabdázó és három idegenlégiós szerződtetését tervezi a nyáron. A felkészülést augusztus közepén kezdi el a KKK, a cél pedig a nyolc közé jutás az új évadban. Az egyesület megnyugtató gazdasági háttérrel vág neki a 2012/2013-as szezonnak.

Címkék: Hendlein Roland, Monok Tibor, visszatér, szerződés, Kaposvár, sport