A ZTE-vel kieső tréner élete legrosszabb évén van túl, ma már kevesebb kompromisszumot kötne, és hiányolta az összefogást Zalaegerszegen. Minderről a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt.

- Sisa Tibor távozásával megnyílt a lehetősége annak, hogy visszatérjek Kaposvárra, ahol 28 évig dolgoztam. Illés János klubvezetővel szerdán megvolt az első puhatolózó tárgyalásunk, a szándékaim felől érdeklődött – a héten folytatjuk a megbeszéléseket. Nem egyszerű a helyzetem, az elmúlt két évben magam is sokat változtam, szélesedett a látóköröm, sokat tanultam, nyitottabbá váltam. Úgy szabad csak visszamennem a Rákóczihoz, ha eredményes tudok lenni, máshova is csak olyan feltételekkel érdemes szerződnöm. A közvéleményben az elmúlt év megtépázta a presztízsemet. Szeretném kiásni magam a gödörből” – mondta a műsorban Prukner László.

Olvasóink közül a legtöbben szintén Prukner Lászlót látnák a legszívesebben a csapat élén. A lezárult szavazásunkon, melyben arról kérdeztük Önöket, kit látnának szívesen a Rákóczi FC új vezetőedzőjeként a legtöbben arra voksoltak, hogy térjen vissza az egykori vezetőedző, Prukner László. Őt követi azoknak a tábora, akik Csank Jánost szeretnék a csapat élére. És 165-en gondolják, úgy, hogy maradjon Sisa Tibor.

Címkék: prukner lászló, tárgyal, zte, vezetőedző, rákóczi, labdarúgás, sport