Egyéniben és párosban hirdették meg a Donneri Sportközpont egyik legérdekesebb nyári sporteseményét.

- Ez a teniszverseny a faütősök hangversenye nevet kapta. Ez egy hagyományőrző teniszverseny, a régi idők szokásainak megfelelően fehér ruhában, és régi faütővel mérkőznek meg itt a versenyzők - mondta a szervező, Stefik Csaba.

A kaposvári teniszversenyek rutinos résztvevői ezúttal is ütőt ragadtak.

-Most már hosszú évek óta járunk erre a versenyre. Bízom benne, hogy óráról órára jobb lesz a hangulat, bízom benne, hogy így lesz ebben az időszakban is. Én azzal lennék elégedett, hanem mindig örömteniszt játszanék, és minden ellenfelemet sikerüljön megszorítani. Itt nem a győzelem a fontos, hanem, hogy jó hangulatban játsszuk ezeket a faütős mérkőzéseket - mondta a Donner SK-KVK játékosa, Csutor Ferenc.

A maratoni csaták után egyéniben végül dr. Rónay Tamás szerezte meg az első helyet dr. Tóth Balázs előtt. A harmadik helyen Jezeri Tibor és Ács Zoltán osztozott. Párosban Jezeri Tibor és Gulyás Gábor bizonyult a legjobbnak. A Donneri Sportközpont idei programjában több mint tíz verseny szerepel, az évadnyitók után éjszakai viadal, old boy kupa és több további népszerű erőpróba várja a tenisz barátait.

Címkék: tenisz, ütő, hangverseny, donner, sport