Mindenkit megmozgatott a Vörös Sport Fitness Aréna első születésnapja. Ezen a napon az összes szolgáltatást ingyenesen kipróbálhattak a sportolni vágyók, és sztárvendégek is érkeztek Kaposvárra. Bödő Csilla kick-box sportágban, Molnár Péter pedig testépítésben jutott a világbajnoki címig. A fővárosi sportember szerint teljesíthető célokat kell kitűzni magunk elé, és akkor senkit nem érhet csalódás.

- Ez alkati kérdés, illetve hozzáállás kérdése, de elég hamar lehet jó eredményeket elérni. Ez az idő előrehaladtával csökken, de az elején, komoly eredményeket lehet produkálni fél év alatt akár - mondta a budapesti Molnár Péter.

Akik rendszeresen szeretnének mozogni, jó néhány lehetőség közül választhatnak ebben az egészségcentrumban.

- Csoportos foglakozások vannak, szálkásításra és életmódváltásra van lehetőség, spinningelni lehet napi szinten több órában, TLX foglalkozások is vannak, a fit box bokszzsákkal bokszkesztyűvel egy feszültséglevezetés is egyben - mondta a Vörös Sport Fitness Aréna cégvezetője, Csiki Klára.

Mindezeken kívül az edzőteremben is lehet dolgozni az alakformálás jegyében, illetve olyan gépekből is van bőven, amelyek az állóképességet fejlesztik. Ráadásul egy új sportág meghonosítására is maradt energia: immár a három a három elleni ketrecfoci is hódít Kaposváron.

A kaposvári születésű hatszoros világbajnok Szentgyörgyi Rómeó ugyancsak megmozgatta az érdeklődőket.

- Lépten-nyomon érezhető az egészséges életmódra való törekvés. Én egy hangya vagyok ebben a gépezetben, rengetegen foglakoznak vele, és egyre nyitottabbak az emberek, egyre többet foglalkoznak vele, és jó úton járunk, azt hiszem - mondta a hatszoros világbajnok, Szentgyörgyi Rómeó.

A szabadtéri nyílt óra a nap más programjaihoz hasonlóan sikert aratott. Az első születésnapot több mint ötszázan ünnepelték együtt a Vörös Sport Fitness Arénával.

Címkék: életmódváltás, Vörös Sport, születésnap, fitness