Nosztalgiázni jöttek, és egy kis ízelítőt is adtak tudásukból a magyar röplabda sport egykori klasszisai. Urfi Csabáék játékát magyar bajnok edzők figyelték a kispadon.

- Itt én azt hiszem, a barátság a cél, mint minden évben. Tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Donner kupa, én azt hiszem az a lényeg, hogy a régi játékostársak találkozzanak, sztorizzanak és beszélgessenek - mondta az Összeválogatottak játékosa, Demeter György.

A pünkösdi tornán olyan röplabdázók is bevetésre készen álltak, akik 1992-ben az első kaposvári bajnokcsapatot erősítették.

- Eddig még 2:0-ra vezetünk, remélem, hogy még ez a harmadik szett is meglesz, és nagyon remélem, hogy nem kell pályára mennem. Megoldják a fiúk nélkülem is - mondta az Összeválogatottak játékosa, Czotter Csaba.

Egy-egy mérkőzésnek komoly tétje volt. Az utóbbi évek során a Somogyjád csapata több alkalommal is megnyerte a tornát.  

- Tulajdonképpen majdnem teljes kerettel érkeztünk, és azt várjuk a csapattól, hogy a háromcsapatos tornán a harmadik helyet szerezzük meg. Azért jöttünk, hogy kicsit játszunk, kicsit bohóckodjunk, tehát eredménykényszer az nincsen - mondta a Somogyjád játékosa, Jezeri Tibor.

A tréfával Jezeri Tibor sem állt hadilábon, hiszen csapata megnyerte a vidám hangulatú tornát. A második az Összeválogatottak csapata lett, a harmadik helyen pedig a házigazda Donner SK végzett.

Címkék: Donner SK, Pünkösd Kupa, salak, válogatott, sport, röplabda