A kaposváriak egyik nagy reménysége, Szrnka Vanessza hazai környezetben is bizonyította tehetségét, és aranyérmes lett korosztályában.

- Úgy érzem, a mai versenyen sikeres voltam. Két hét múlva megyünk európa-bajnokságra, ahonnan ki lehet jutni a világbajnokságra, és ez végülis ráhangolódás volt. Sokkal nehezebb ez a gyakorlatom, mint ami ezelőtt volt, és úgy érzem, fejlődtem is sokat - mondta a SRSE-Bakó-Sas Fitness sportolója, Szrnka Vanessza.

A 12 esztendős Layton Szandra ugyancsak első lett az elit kategóriában.

- Szerintem itt könnyebb és jobban is érzem magam, máshová utazunk sokat és kevés az idő a bemelegítésre. Szerintem jól sikerült ez a produkció, mindig így adom elő, és szeretném ezután is a maximumot nyújtani - mondta a SRSE-Bakó-Sas Fitness sportolója, Layton Sandra.

A legjobbak mezőnyében még Horváth Dóra ért el dobogós helyezést: ezüstérmes lett. A látványos versenyen a kaposvári klub fiataljai is bemutatkozhattak, ötven gyermek lépett szőnyegre. Az országos viadalon több mint százan vettek részt, és Bakó-Sas Médea tanítványai 7 arany-, 9 ezüst- és 4 bronzéremmel zártak. A szervezők egyéni, duó és formáció kategóriában is eredményt hirdettek.

Címkék: Bakó-Sas Médea, versenyzők, érmek, fitnesz, érem, bajnokság, sport