A csapat előtt álló utolsó két mérkőzésre még Sisa Tibor készíti fel a kaposvári legénységet, a szezon végén azonban távozik a Kaposvári Rákóczi vezetőedzői posztjáról.

Sisa Tibor szerződése a szezon végén lejár, és a vezetőedző a hétvégén sejtetni engedte amit szerdán megerősített: távozni szeretne a Rákóczi NB I-es futballcsapatától.

A szakvezető a szombati, Haladás elleni bajnoki után nem titkolta annak lehetőségét, hogy elhagyja a somogyiakat. Sisa Tibor úgy fogalmazott: teljesítette, amit vállalt, és a bennmaradást egyik legnagyobb edzői sikerének tartja. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az is elhangzott: a Tréner már előre irigyli azt a szakvezetőt, aki majd követi őt a kispadon, mert Kaposváron mindig reálisan látják a csapat helyzetét és lehetőségeit, az edzőt pedig megbecsülik, hagyják dolgozni.

Sisa Tibor az elmúlt két évben irányította a somogyi zöld-fehéreket: tavaly a hetedik helyen végzett, a Magyar kupában pedig a négy közé jutott, az idén pedig teljesítette a fő célt, vagyis benntartotta a csapatot az élvonalban. A kaposváriakra még két mérkőzés vár a szezonban, előbb a Vasas otthonában, majd hazai pályán, a ZTE ellen.

Sisa Tibor szombat esti értékelését itt találja:

 

Címkék: sisa, értékelés, rákóczi, foci, labdarúgás, sport