Hiszik vagy sem, ez nem a paprika tévé. Jezeri Tibor teniszversenyre volt hivatalos, csak közben a konyhában is besegített. Az SC Group Kupa évadnyitó amatőr tornára Kaposvárról, Nagyatádról, Siófokról és Keszthelyről is jöttek sportolni.

- Idén ebben a formában először kerül megrendezésre, idén négy kategóriát indítottunk, 45 év felett és 45 év alatti kategória, illetve páros versnyet is szerveztünk, ami 110 év alatt és 110 év feletti kategória - mondta a rendező, Stefik Csaba.

Egyéniben a 45 év alatti kategóriában tizenhat versenyző ragadt ütőt. A végső győzelemre a kaposvári Kollár Gábor is esélyes volt.

- Elsősorban a játék a lényeg, vannak persze erősebb ellenfelek, meg gyengébbek is, de ahogy néztem jól alakult a sorsolásom. Nagyon jól megvan szervezve, nagyon szép fődíjat tűztek ki a szervezők, úgyhogy van miért küzdeni. Lesz ebéd, nagyon hangulatosnak tűnik ideáig - mondta a kaposvári Kollár Gábor.

Kollár Gábornak annyira megtetszett a fődíj, hogy haza is biciklizett vele. Ehhez persze le is kellett győznie mindenkit a kategóriájában. A második helyre Vönöczki Áron ért oda, Hidi Tamás és Ács Zoltán pedig harmadikként zárt. Negyvenöt év felett Hegedüs Áron bizonyult a legjobbnak. Itt Csutor Ferenc lett a második, míg Bakos József és Laszczik Iván a képzeletbeli dobogó harmadik fokára léphetett fel. Párosban 110 év alatti kategóriában Jezeri Tibor Gulyás Gáborral az oldalán diadalmaskodott, 110 év felett pedig a Csutor Ferenc-Horváth Zoltán kettős nem talált legyőzőre.

Címkék: SC Group Kupa, Jezeri Tibor, évadnyitó, tenisz, verseny, sport