Az alapszakasz sikerei és a rájátszás első körének győzelmi sorozata után a BITT bebiztosította tavalyinál eggyel jobb helyezését, és a lányok a kilencedik hely birtokában immár harmadik vereségüket könyvelhették el.

A veszprémi meccs és a Budai XI. elleni hazai találkozó után a csapat a Palota RSC otthonában is alulmaradt. A fővárosi összecsapás mindhárom játszmája szoros csatát hozott: a somogyiak 22, 23, majd 25 pontig jutottak, de ezen a délutánon hiányzott a játékukból az a plusz, ami a szettnyeréshez kellett volna. A BITT az alapszakaszban oda-vissza elverte a Palotát 3-0-ra, és a rájátszás első körében sem okozott gondot a magabiztos győzelem begyűjtése.

A pontvadászat utolsó mérkőzését május 6-án vasárnap 16 órától játsszák a lányok a kaposvári városi sportcsarnokban, a sereghajtó Tatabánya ellen. Reméljük, sikerül győzelemmel zárni az évadot.

- Sajnos nem tudtuk azt az eredményt elérni, amit szerettünk volna. Ezen a délutánon az a csapat nyert, amelyik jobban akarta a győzelmet - mondta a kaposváriak vezetőedzője, Pálfy Marianna.

Palota RSC - BITT KNRC Kaposvári Egyetem 3-0 (22, 23, 25)

Kaposvár: Szarka V.., Horváth P., Harmath Zs., Pintér Zs., Kovács K., Győrbíró. Csere: Schrauff (libero), Horváth Zs., Récsei.

Címkék: Palota RSC, BITT, vereség, mérkőzés, röplabda, sport