A Budapesti Vasas gárdájával játszott helyosztó mérkőzéseket a Kaposvári Hoki Club kölyökcsapata. Mindkét együttes célja a 13. pozíció megszerzése volt a C-csoportos rájátszásban. A két győzelemig tartó párharc első felvonását a házigazda kaposváriak kezdték jobban, akik Jámbor góljával jutottak vezetéshez az angyalföldiek ellen. A Vasas még az első harmadban válaszolni tudott, a második játékrész végén pedig már 4:1-re vezetett.

- Az egész év folyamán elég erős csapattal találkoztunk itt Kaposváron. Kaposvár hozzánk jött Budapestre. Én azt mondom, hogy egy fejlődőképes jó kis csapatot lehet itt kialakítani. Van egy nagyon ügyes gyerek, a Török Patrik, aki a góllövőlistán ahhoz képest, hogy mi a C bajnokságban indulunk, tehát elég előkelő helyen van, tehát azt mutatja, hogy az itteni munka azért meg fogja hozni a gyümölcsét hosszú távon - mondta a Vasas SC edzője, Dörök Rudolf.

- Meg vagyok velük elégedve, nagyon sokan hiányoznak szerintem, sok kicsi játszik, de hát azért reméljük, ez a három gól nem olyan sok, hokiban utol lehet érni - mondta a Kaposvári Hoki Club alelnöke, Török Tamás.

A kaposváriak több helyzetet is kialakítottak a harmadik harmadban, azonban ezek a jól védő angyalföldi kapusnak köszönhetően - egy kivételével - rendre kimaradtak. A Vasas jól sáfárkodott lehetőségeivel, s végül 9-2-re nyert. A Kaposvári Hoki Club álomszerűen kezdte a fővárosi visszavágót: Török, Fehér, Schiller valamint Jámbor góljaival már 4:0-ra is vezettek a mieink. A Vasas még a harmadik harmad elején is 5:2-es hátrányban volt, azonban remek hajrával fordított és 8:6-ra megnyerte a második mérkőzést is. A KHC nagyot küzdött Budapesten, a bravúr azonban elmaradt, így a 14. helyen zárták a szezont a kaposváriak.

Címkék: szezonzárás, hoki, kölyök, klub, csapat, sport