Hiába szerzett négy gólt, meg kellett elégednie a döntetlennel a Rákóczi futballcsapatának a Paks elleni, augusztusi hazai bajnokin. Az OTP Bank Liga 7. fordulójának zöld-fehér rangadóján a somogyiak 2-0-ra, majd 4-2-re is vezettek a tolnaiak ellen, de a nagyot küzdő vemdégek végül ponttal távozhattak.


Hét hónap elteltével a Paks a 8., a Rákóczi pedig a 14. helyen áll a tabellán, és a kaposváriak dolgát alaposan megnehezíthetik, hogy a múlt héten fájó vereséget szenvedtek a Siófoktól.
- Hétfőn átbeszéltük a dolgot a trénerrel. Az első félidő elég gyatrán sikerült, a második félidővel elégedettek lehettünk, voltak szép akciók, kidolgozott helyzetek, de sajnos gólt nem sikerült szereznünk. A héten hétfőn, kedden volt két edzésünk, aztán egy taktikai megbeszélés - mondja a Kaposvári Rákóczi FC játékosa, Balázs Benjámin.


A kaposváriak önbizalmát növelheti, hogy a tavalyi évadban többször is sikerült felülmúlniuk a Paksi FC-t. Tavaly ugye megvertük őket a kupában, és a bajnoki is sikerült 3-2-re. Most ők sincsenek jó passzban, bízom benne, hogy egy pontot szerzünk, de fontosabb lenne, hogy hármat szerezzünk - tette hozzá Balázs Benjámin.


A Paks-Kaposvár mérkőzésen, eltiltása után, újra elfoglalhatja a helyét a somogyi együttesben Balázs Benjámin és Jánvári Gábor. Öt sárga lap miatt ezúttal Okuka hiányzik majd a pályáról. A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik, a mérkőzésről online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes portálon.

Címkék: idegenben, kellene, szerezni, pontot, Rákóczi, sport