Újabb rangadóval folytatódott a megyei férfibajnokság rájátszása. A Zrínyi és a Mágusok mérkőzése az előzetes erőviszonyok alapján nagy csatát ígért, de ezúttal elmaradt az éles küzdelem. Az újonc Zrínyi az első negyedet hét, a másodikat pedig már 18 ponttal nyerte, így tetemes előnyre tett szert. A második félidőre ugyan feltámadt a Kaposplast legénysége, de a vége 86-66 lett a zöldek javára.

- Teljes mértékben elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Simán nyertünk, az elejétől fogva a kezünkben volt a meccs, de tartalékosan állt fel az elelnfél - mondta a Zrínyi játékosa, Ötvös Richárd.


- Sajnos nagyon nehéz mérkőzés volt, kevesen tudtunk részt venni, sok a sérült, hét emberrel kellett helytállnunk, sajnos ennyit tudtunk - mondta a Kaposplast Mágusok KK játékosa, Horváth Ottó.

A győztes csapatban Kovács 22, Csabai pedig 16 pontot szerzett, a túloldalon Magyarfi volt a legeredményesebb 20 pontjával. A Zrínyi tovább küzd az első helyért a Tüskevár együttesével, a Mágusok harmadik helye pedig szinte biztosnak tűnik. Folytatás szombaton 10 óra 30 perctől a Táncsics gimnázium sportcsarnokában.  

Címkék: Tüskevár, Zrínyi, mérkőzés, megyei, kosárlabda, sport