A fiatalokat feldobta, hogy rövid ideig együtt dolgozhattak kedvenceikkel.

Így fogadták a hírt a Kaposvári röplabda Akadémia fiataljai, miszerint ellátogat hozzájuk a Fino felnőtt csapatának két sztárja. Geiger András és Nagy József Demeter György vezetőedző társaságában látogatott el a minik egyik edzésére. Az utánpótlás tehetséges tagjai természetesen jól ismerik a bajnok és kupagyőztes együttes válogatottjait.

- Nagyon szeretek röplabdázni, ide járni edzésre, mindig, minden meccsen ott vagyunk - mondta az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia játékosa, Kiss Máté.

A Fino játékosai ezúttal is szívesen jöttek, és jó néhány apróbb trükköt megmutattak a gyerekeknek.

- Elég sokszor eljövünk hozzájuk, szeretünk velük játszani, négy gyerekre jut egy felnőtt, örülnek nekünk nagyon. Ellabdázgatunk velük, ez motiválja őket, és mi is szeretünk velük lenni - mondta a Fino Kaposvár SE, játékosa, Nagy József.

Az edző szerint fontos, hogy a gyerekek közelebbről is láthassák és megismerjék kedvenceiket.

- A gyerekek rettentő módon örültek, hogy itt vannak a srácok. Évek óta próbáltunk olyan kapcsolatot kialakítani a nagycsapattal, hogy legyen példa a gyerekeknek. Kaposvárnak van egy olyan csapata, amelyre méltán büszkék lehetünk - mondta az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia edzője, Ágfalvi Krisztina.

Ágfalvi Krisztina tehetséges tanítványai több rangos tornán is részt vesznek tavasszal, és a közös tréning után még nagyobb lelkesedéssel folytatják tovább a munkát.

Címkék: Ágfalvi Krisztina, Kaposvári Röplabda Akadémia, utánpótlás, válogatott, Fino, sport