Somogy és Zala megyei selejtezőkkel folytatódik az I. Nemzeti Snapszer Bajnokság, pénteken Kaposváron, vasárnap pedig Zalaegerszegen.

A somogyi selejtező helyszíne: Kaposvár, Körcsarnok - 2012 március 23. péntek 17 óra.
Nevezés a helyszínen 16 órától.

A zalai selejtező helyszíne: Zalaegerszeg, Városi Uszoda - 2012 március 25. vasárnap 10 óra.
Nevezés a helyszínen 09 órától.

Internetes előnevezés: www.snapszer.hu/elonevezes/
További információk:  +36/20-466-8568

Az első Vas megyei selejtezőnek a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ adott otthont, délutántól késő estig mérkőztek egymással a megye snapszerosai, hogy kvalifikációt harcoljanak ki maguknak az őszi, budapesti döntőre.

snapszer verseny Vas megye

A nagy tét nem nyomta rá bélyegét a hangulatra, fiúk és lányok, nők és férfiak, nagyszülők és unokák forgatták örömmel a színes kártyalapokat. A szervezők elégedetten summázták az első verseny sikerét: jó hangulatú, színvonalas nyitányt sikerült tető alá hozni.
Az órákon át tartó kemény megmérettetés szüneteiben a versenyzők megvitatták az élet fontos dolgait: a fiatalok közösségi oldalak újdonságairól, a felnőttek a tavaszi, kerti munkákról, a szépkorúak a 54-es VB-döntőről és Vietnámról diskuráltak.

snapszer verseny Vas megye 1

A szombathelyi versenyről Sütő Ferenc (Csákánydoroszló), Németh Sándor (Kőszeg), Lovas Zoltán (Ölbő) és Németh Gábor (Szentgotthárd) nyertek kvalifikációt az országos döntőre.

snapszer verseny Vas megye 2


Részletes infok: www.snapszer.hu

fotók: Pusker Péter

Címkék: snapszer, nevezés, selejtező, Kaposvár, verseny, sport