A két együttes szerdán, a Ligakupában találkozott egymással, és 1-1-es döntetlennel ért véget a kilencven perc.

- Mind a két csapat tartalékolt a hétvégére, mert az egy fontos mérkőzés lesz. Mindig vannak a fontosnál is fontosabb mérkőzések, ez most az a Pápának és nekünk is. Én úgy gondolom, a nehéz mérkőzés ellenére is nagyon bízom a közönség támogatásában. Bármi is történjék, ezt a meccset be kell húznunk. Mindenképpen kérem a nézők segítségét is, mert ez csak így lehetséges szinte - mondja a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Sisa Tibor.


A labdarúgó NB I. mezőnyének második fele igen sűrű ebben az évadban: a kilencedik helyezett Ferencvárost és a 15. Rákóczit mindössze két pont választja el egymástól. A bennmaradásért küzdő zöld-fehéreknek hazai pályán nagy szükségük lenne a három bajnoki pontra.


- Nyitott a csapat mindig, csak a teljesítmény számít, az játszik, aki jól teljesít. Tegnap láttam néhány jó teljesítményt, bejátszotta a keretbe magát néhány játékos - tette hozzá a vezetőedző.  
A csapat sérültjei közül néhányan már felépültek és a betegek is gyógyulnak. Bőle Lukács is közéjük tartozik: a fiatal játékos jól teljesített a szerdai Ligakupa-találkozón.


- Az elmúlt hetek eléggé nehezek voltak számomra. Most úgy néz ki, egészséges vagyok, és az is maradok. A Ligakupa-meccsen játszottam, és végig bírtam a kilencven percet, vagyis az erőnléti állapotom is, úgy érzem, megfelelő - mondja a Kaposvári Rákóczi FC-től, Bőle Lukács.


A két csapat az elmúlt hetekben már kétszer is találkozott egymással, így vélhetően nem sok újdonságot tartogat majd a hétvégi kilencven perc.


- Én úgy gondolom, maximálisan ismerjük a Pápát, és szombaton mindenképpen győzelmet várok a csapattól - tette hozzá Bőle Lukács.  
Bőle Lukács szerint a győzelemhez gólt kell rúgni, és nem kellene kapni, és ahogy mondja, mindent meg is tesznek ennek érdekében.
A szurkolók úgy gondolják, hogy a két héttel ezelőtti vereség és a szerdai döntetlen után most már a győzelem következik a sorban. A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban.

Címkék: Lukács, Bőle, akar, győzni, Rákóczi, csapat, sport