Remek hangulatot varázsoltak a nézők a Szántó utcai tekecsarnokba, ahol az aranyérem két várományosa csapott össze.

- Tavaly a Nagymizdó csapatát elég simán el tudtuk verni, most ők állnak jobban. Bízom a befejező párokban, eddig is ők szokták visszahozni a meccset. Fontos, hogy nyerjünk, mert akkor maradna remény, hogy feljussunk az NB I-be és a bajnokságot megnyerjük - mondta az 1. MCM SE Kaposvár csapatkapitánya, Csendes Róbert.

A Vas megyei együttes tagjai címvédőként érkeztek a somogyi megyeszékhelyre.

- Egyértelműen egy szuperrangadóról van szó az NB II délnyugati csoportjában. Örülünk neki, hogy itt játszhatunk ma rangadót, és aki ma nyer, nagy lépést tesz az első hely felé - mondta a Nagymizdó csapatvezetője, Vörös Zoltán.

Az idei szezonban szinte minden mérkőzésen nagy küzdelem után dőlt el a bajnoki pontok sorsa.

- Lényegesen színvonalasabb a bajnokság. Sok olyan csapat van, amely őrzi a hazai veretlenségét. Sokkal nehezebb jó eredményt elérni, szükség van a hazai győzelmekre - tette hozzá Vörös Zoltán.

A forduló nagy rangadója végül 4:4-es döntetlennel ért véget. A vendégek jól kezdtek, és a találkozó utolsó részében már-már a zsebükben érezhették a bajnoki pontokat. A kaposvári Mettner Zoltán azonban nagyszerűen teljesített: több mint száz fás hátrányt dolgozott le, és végül a többletfáért járó két pontot is a hazaiak könyvelhették el. Mettner mellett Kiss Richárd szerzett egyéni pontot az MCM-ben. A fiúkra még öt mérkőzés vár, és szeretnének újabb győzelmeket elérni.

Címkék: Nagymizdó, MCM, rangadó, mérkőzés, teke, sport