A 2007-es 125 köbcentis gyorsasági mo­toros világbajnok és a magyar ralipályákon jól ismert csapat a Szilveszter Rallyn már együtt dolgozott, valamint az idei szezont is közösen építették fel. Ennek eredményeképpen megszületett a végső döntés: Talmácsi Gábor 2012-ben a Maricsek Teamben versenyez. Hogy milyen autóval és ki lesz a navigátora, arra a márciusi csapatbemutatón derül fény.

Talma

– A Szilveszter Rallyn ismerkedtem meg a Maricsek Teammel, és azonnal megtetszett a lendületes, nagyon motivált, össz­eszokott csapat – mesélte Talmácsi Gábor. - Már az első versenyen nagyon sok hasznos tanácsot és információt kaptam tőlük. Miután nekem ez lesz a tanulóévem a ral­iban, nagyon fontos, hogy olyan erős hátterem legyen, amely biztosítja számomra a fejlődési lehetőséget. A Szilveszter Rally óta közösen állítot­tuk össze az idei évemet, amiben szintén sok segítséget kaptam tőlük, úgyhogy igazán nem is volt kérdéses, hogy az idén náluk versenyezzek. Nagyon bízom az eredményes közös munkában.

Talmácsi

– Hatalmas megtiszteltetés volt, amikor Talmácsi Gábor, a magyar technikai sportok élő legendája a mi csapatunkat vá­lasztotta a Szilveszter Rallyra – folytatta Maricsek Miklós. - Már akkor látszott rajta, hogy nem csak hobbinak szánja a rali-versenyzést, hanem nagyon komolyan veszi, és hosszú távú tervei vannak vele. Az elmúlt két hónapban nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy az idei évet összeállítsuk, de még soha sem volt ennyire motivált a csapatunk. Talma már eddig is nagyon sok tapaszta­latra tett szert és szeretnénk neki minden lehetőséget megadni a további fejlődéshez.

(forrás: rallycafe.hu)

Címkék: szerződött, Talmácsi, csapathoz, Maricsek Team, kaposvári, sport