Nem sikerült jól a kaposváriak idei bemutatkozása: a fiúk 1-0-ás vereséget szenvbedtek a Pápától a Ligakupában. Máris itt a lehetőség a javításra: szombaton a Debrecen elleni Magyar Kupa-negyeddöntő következik a programban.


- Egy-két játékos teljesítménye meglepett, át kell gondolni, ki nyújthatja a lehető legjobb teljesítményt a Debrecen ellen. Szeretnénk maximális teljesítményt nyújtani, vagy afelett, és olyan eredményt akarunk elérni, ami elég lehet a továbbjutáshoz is akár - mondja a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Sisa Tibor.


Sisa Tibor abban bízik, hogy a pályára lépő játékosok jobban teljesítenek majd, mint szerdán. A Loki a somogyi megyeszékhelyen vívja első idei tétmérkőzéét. A debreceniek természetesen igyekeztek feltérképezni ellenfelüket.


A DVSC-TEVA-tól Korhut Mihály azt mondja: az újakról nem tud semmit, de a játékrendszerük ugyanaz maradt. Erős ellenfélre számítanak, az biztos. A párharc első mérkőzése szombaton 14 órakor kezdődik a stadionban, a visszavágót március 13-án játsszák Debrecenben.


Címkék: után, Sisa, negyeddöntő, magyar kupa, Rákóczi, sport