Mindezt a hagyományos szurkolói ankéton mondták el a vezetők. A drukkerek ezúttal is kötetlenül beszélgethettek a csapat tagjaival.  

Ha nem is a történelembe, de a klubterembe bevonultak a Rákóczi új játékosai és a vezetőség. A szurkolói ankétra szép számú közönség gyűlt össze, bár az elmúlt évben a Rákóczi Baráti Kör létszáma megcsappant, sőt, csökkent a nézősereg is az elmúlt években.

- Nem bővült, sőt kevesebben lettünk, pedig tényleg sok mindent megmozgatunk, hogy kiszolgáljuk a szurkolókat, utakat szervezünk, de kicsi az igény, bízom benne, hogy idén többen eljutunk szurkolni vidékre is - mondta a Rákóczi BK elnöke, Kárpáti Zoltán.

A törzsszurkolók optimisták, Kulcsár és Peric pótlását sem tartják megoldhatatlan problémának, azt pedig mindenki tudja, hogy a szurkolók sokat lendíthetnek a csapaton, akár már a fontos kupameccsen a Debrecen ellen.  

- Én is bízom benne, mindkét fiam tagja a fehér farkasoknak, és én is próbálok még beszervezni pár embert, sokat számít valóban a közeg, különösen egy ilyen rangadón. Én mindig optimista voltam és ismerve az új játékosokat én azt gondolom, hogy egy picit erősödtünk - mondta a csapat törzsszurkolója, Leukó Kornél.

A létesítmény vezetője úgy érzi, a zord tél ellenére készen áll a stadion a szurkolók és a csapat fogadására.  

- Én úgy gondolom, hogy eleget tettünk a kívánalmakat, a lehető leggyorsabban eltűntettük a havat, hogy ne olvajon a pályára, kisebb munkák még akadnak, de minden megoldott a hétvégi mérkőzés kapcsán - mondta Köves Roland, létesítményvezető.

Mint Horváth Miklós klubelnök elmondta, a játékosok értékesítése nem azzal a céllal történt, hogy újabbakat vegyenek, hanem az értük kapott pénz a költségvetés fontos részét képezi. Nagyobb befektetők, támogatók híján működésre fordítódik a nyereség. A célokat ennek megfelelően kell mindig kialakítani, a nyáron meghatározott elvárások nem változtak, stabil középcsapatot szeretnének a Rákócziból.

Címkék: szurkolói ankét, új játékosok, beszélgetés, klub, Rákóczi, sport