A Sportpálya 2004 Egyesület a téli időszakban immár harmadik tornáját rendezte a szennai sportcsarnokban. A viadal népszerűségét mutatja, hogy ezúttal tizenkét csapat nevezett, és a rossz idő ellenére meg is jelent a helyszínen. Az első csoportban a Buderus villámrajtot vett, simán nyerte első két meccsét, és hozzá csatlakozott a WIN Team.

A folytatásban az Alibi, a CD BOX, majd az M-Car és a 61-es Betérő Baté jutott tovább első, illetve második helyen a középdöntőbe.  

A negyeddöntők már több izgalmat tartogattak. A bordó mezes Alibi és a 61-es Betérő összecsapását végül előbbi együttes nyerte meg 3-2-re. A győztes csapatban Stekler 2, Vendriczki pedig 1 gólt szerzett. A túloldalon Páger és Németh talált be.

- Kevesen voltunk sajnos, a végére nagyon elfáradtunk. Ez az oka a mostani meccsnek is. A csoportból továbbmentünk másodikként, de a múltkori tornán is ez a csapat, az Alibi ejtett ki minket - értékelt a batéi Kovács Gergő.

- Csoportmérkőzésen egyszer nyertünk 5-0-ra, egyszer 4-0-ra, a rangadón viszont kikaptunk 2-1-re, így lettünk másodikak, és ez volt a következő meccs a négy közé jutásért. Hál istennek jól szerepelünk Szennában, már nyertünk tornát is, ha van egy kis szerencsénk, bármi lehet - tette hozzá az Alibi játékosa, Tábori Gábor.

A bronzmeccsen a CD Box 7-5-re verte az M-Car legénységét, a finálében pedig Balogh Róbert utolsó percben esett gólja döntött a Buderus javára az Alibi ellen. A gólkirály Tápi Tamás, a legjobb kapus pedig Bogdán Balázs lett.

Címkék: alibi, futsal, terem, helyi, foci, sport