Már csak négy forduló van hátra az Irodagép Kupából, és mostanra kiderült: négyen futnak versenyt a bajnoki címért, és ebben a küzdelemben lépéselőnybe került a Hidromobil és a MÁV Kollégium. Előbbi a Somogy Sportját, utóbbi a Kaposstil-FIFA 2005 együttesét gyűrte le, egyaránt 4-0 arányban. A listavezető, egyben a címvédő Hidromobil igen bő kerettel küzd az idén.


- Hát most rengetegen vagyunk, ez kicsit problémát is okoz, előny is, meg hátrány is, ha sokan vagyunk, az öltözőben gyakran mondják a srácok, hogy többet játszottak volna, kicsit sajnálom is őket, de eddig ezt megoldottuk, remélem, nem lesz probléma tovább sem - mondja a Hidromobiltól Bognár András.


Hasonló gondokkal több csapat is küzd, például a legkiszámíthatatlanabb együttes, a Buderus MB. Legutóbb 7-4-re legyűrték a 2011-et, és egyre feljebb araszolnak a tabellán.


- Pedig ma is kevesen voltunk, sajnos, munkahelyi gondok miatt mindig változó a felállásunk, ha sokan vagyunk, az sem jó, mert 5-6 perces játék nem elég belelendülni, igazából eredetileg ezért is neveztünk csupán kilencen a bajnokságra, ha van két csere, akkor mindenki eleget játszik és jobban megy a játék is - tette hozzá a Buderus MB játékosa, Éhl Szabolcs.


A további eredmények: Alibi FC – Win Team 4-3, Kolibri Presszó – SM Kapos 5-4, M-car Autókereskedés – Tapsony 3-1, és Sim Team – Spori 7-2. A góllövő listát Nagy Norbert és Váradi Attila vezeti 19-19 találattal.

Címkék: teremlabdarúgás, az első négy, egymás, ellen, MÁV, sport