A Debrecen elleni bajnoki vasárnap 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

A bajnokság még szeptemberben kezdődött, és azóta hibátlan a Fino legénysége. A fiúk egy meccset nyertek 3-2-re, egyet pedig 3:1 arányban, a többi 15 találkozón még szettet sem vesztettek. Az alapszakasz első helyét már hetekkel ezelőtt megszerezték, de a  hétvégén még le kell játszani a serghajtó és mindeddig nyeretlen Debrecen elleni mérkőzést.

- Vasárnaptól sima győzelmet várok. A kupára készülünk, kifejezetten a Debrecen ellen nem. Ma úgy volt, hogy játszunk a Muraszombat ellen, de nem jöttek el. Kedden játszunk az Eszékkel, ami jól szolgálja majd a felkészülést. A kupától győzelmet várok - mondta a Fino Kaposvár játékosa, Szabó Alpár.

A Demeter-legénység formája felfelé ível, így a fiúk bizakodnak a folytatás előtt.

- Szerintem folyamatosan egyre jobb volt a csapat, ez az edzéseken is látszott, az edzésmunka meghozta a gyümölcsét - mondta a Fino Kaposvár játékosa, Lesznyik Károly.

A kaposváriak az elmúlt időszakban is napi két edzéssel készültek, egyedül Nacsa Gábor kisebb izmosérülése okozott problémát a munkában. A Debrecen elleni, alapszakasz-záró találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes.

Címkék: városi sportcsarnok, kupadöntő, mérkőzés, röplabda, Fino