A képlet egyszerű: ha Pálfy Marianna tanítványai megverik a Miskolc és a TF gárdáját, akkor bejutnak a felsőházi rájátszásba.

Nem a levegőbe beszélnek a kaposvári röplabdás lányok: az elmúlt hónapok szereplésének köszönhetően továbbra is versenyben vannak a nyolc közé jutásért. Az alapszakasz zárása előtt két fordulóval már egyszerű a képlet: pénteken meg kell verni hazai pályán a Miskolcot, majd vasárnap, idegenben a TF gárdáját. A BITT formája felfelé ível: a csapat a legutóbbi játéknapon szettet rabolt a Békéscsaba otthonából.
A BITT KNRC Kaposvári Egyetem vezetőedzője, Pálfy Marianna azt mondja: a békéscsabai mérkőzésen végre egységes, hajtós társaságot láthatott a közönség a pályán, így nagyon pozitívan áll a hétvégéhez.
A kaposváriak az alapszakasz első körében Miskolcon kikaptak 3-1-re, a TF-et viszont a szezon legjobb játékával győzték le ugyanebben az arányban.
- A Miskolc régóta együtt van, egységes társaság, de vannak gyenge pontjaik, és bízom benne, hogy megtaláljuk őket. A TF rutinos csapat, de még csak most állnak össze, így nem biztos, hogy egységesek lesznek - tette hozzá a vezetőedző.
A középiskolásokra épülő somogyi együttes tagjai már nagyon várják a hétvégi dupla fordulót. Mindenki egészséges és harcra kész.
- Én úgy érzem, az egész csapat nagyon fontosnak érzi ezt a két meccset. Remélem, nyerni fogunk, a maximumot tudjuk nyújtani. Különösebbel nem készülünk, a mezőnyre és a nyitásfogadásra fogunk nagyon odafigyelni - mondja a  BITT KNRC Kaposvári Egyetem játékosa, Horváth Petra.
A lányok ígérik: nem ismernek majd elveszett labdát ezen a két meccsen. A Miskolc elleni hazai rangadó pénteken 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes.







Címkék: Pálfy, Marianna, közé, nyolc, jutás, Bitt, sport