Lőczi Árpád góljával már 9-4-re vezetett a sárga mezes kaposvári együttes a Vasas elleni rangadón. Ezekben a percekben már felszabadultan, lendületesen játszottak a somogyiak, és nem kegyelmeztek ellenfelüknek. Az első harmad után 3-2 volt az állás, a második játékrészt három, az utolsó húsz percet pedig két góllal nyerte meg a házigazda. Ez egy valóban megérdemelt és sokat érő győzelem volt.
A Kaposvári Hoki Club (klub) egyik legnagyobb reménysége, Török Patrik nem véletlenül érdemelte ki a mezőny legjobbja címet.
- Nagyon szépen köszönjük, hgy szurkoltak nekünk. Az első helyezettet elvertük. Elég kemény volt a meccs, főleg az első harmad, de a végén 10-4-re nyertünk - mondja Török Patrik.
Süveges Ödön tanítványai az elmúlt hetekben egyre jobb formát mutatnak, így nem véletlen, hogy a tabella élére kerültek csoportjukban.  
A Kaposvár Hoki Club SE versenyzője, Lőczi Árpád azt mondja: azt várta a meccstől, hogy nyerjenek mindenképpen. Pont egy ilyen eredményt akart, és át is vették a vezetést.
- Én meg vagyok elégedve magammal, jól teljesítettem. A csapattársaimmal nagyon jól össze tudunk játszani, és sok gólt ütünk - mondja Lőczi Árpád.
A fiúk is érzik: egyre jobbak, így már merészebb célokat is megfogalmaztak az öltözőben.
- A hetedik helyről indultunk, most már csoportelsők vagyunk. Sok avn még vissza, de meg szeretnénk nyerni a csoportunkat - tette hozzá Lőczi Árpád.  
Kaposváron újra egyre népszerűbb a jégkorong, és úgy tűnik, hogy most már a jó eredmények is jönnek hétről hétre.

Címkék: szeretnénk, nyerni, hoki, jégkorong, Kaposvár, sport