A Sportpálya 2004 Egyesület a „Szennai Tél” programsorozat nyitányaként rendezett teremlabdarúgó tornát a község sportcsarnokában. A délelőtti csoportban a magabiztos CD BOX mögött nagy csata alakult ki a továbbjutó második helyért, és végül a Mark Tattoo csapata örülhetett.

"Megizzadva bár, de továbbjutottunk. Most játsszuk az elődöntőt, az éremszerzés a cél, majd meglátjuk, mi sül ki belőle" - mondta a Mark Tattoo játékosa, Mestyán Gábor.

A folytatásban már kiegyenlített volt a küzdelem a pályán. A B csoport csatározásaiból az Alibi és a 61-es Betérő Baté került ki győztesen. Az elődöntőből a CD Box simán, a Baté viszont nyögvenyelősen, büntetőkkel lépett tovább.

"Színvonal egész jó, jó csapatok vannak. Én a harmadik meccsre jöttem erősítésképpen.  Két iksz után kettőt nyertünk, most ok ziccert kihagytunk, de a végén hetesekkel javítottunk" - mondta a 61-es Betérő Baté játékosa, Kovács Gergő.

A csapatok ezúttal is nagy kedvvel játszottak, mindenkinek jutott több-kevesebb sikerélmény. Vannak olyan játékosok, akiknek jobban fekszik a teremfoci, mint a szabadtéri játék.

"Mi jobban szeretjük, de a műfűvel sincs semmi gondunk. Itt gyorsabb a játék, ez a labda ez jobb a technikailag nem annyira képzett játékosoknak. Jól elvagyunk" - árulta el Mestyán Gábor.

A bronzmérkőzésen a CD Box 5-2-re verte a Mark Tattoo csapatát, a fináléban pedig az Alibi simán nyert 4-0-ra a batéiak ellen. A legjobb kapus Kiss Bálint, a gólkirály pedig Éhl Szabolcs lett.

Címkék: alibi, futsal, terem, helyi, foci, sport