A MÁV Kollégium csapata 10-szer talált be ellenfelének, ezzel már második a tabellán, egy ponttal lemaradva a Hidromobiltól.

Záporoztak a gólok az Irodagép Kupa legutóbbi játéknapján. A Buderus MB először nyert a bajnokság során, a rapszodikusan teljesítő Kolibri Presszót verte 5-3-ra. Ötös volt a sláger több meccsen is, az Alibi 5-0-ra gázolta el a Tapsonyt, az M-car Autókereskedés 5-2-re az SM Kapost. 10-1-re verte a MÁV Kollégium a 2011-et, az élcsapatok másik része pedig a hetesre szavazott. 7-2-re győzött a Kaposstil-FIFA a Win Team ellen, 7-0-ra a Hidromobil a Sporival szemben. A nap mérkőzésén a Sim Team 4-4-es döntetlent vívott az AS Cómával.

- Hát igen, kicsit figyelni kellett már, két gólos előnyt vesztettünk el, nem akartunk kikapni, az egy pont is fontos volt nekünk - mondta az AS Cóma játékosa, Vas Zoltán.

Az AS Cóma összességében jól teljesít, újoncként a középmezőny elején, a 7. helyen tanyáznak, és megszorongatják az élcsapatokat is. A képeinken sárga mezben játszó Sim Team korábban vehetett már át ezüstérmet is a bajnokság végén, ezúttal viszont gyengébben teljesítenek, nyolc forduló eltelte után csupán a kilencedik helyen állnak.

- Igen, hát a mai meccs nagyon szoros volt, mi két gólos hátrányból álltunk fel, vannak hiányzók, akad, aki felsőbb osztályban játszik, korábban alapember volt, és ez nagyon nagy hátrány számunkra - mondta a Sim Team játékosa, Kéri László.

A dobogón a Hidromobil vezet, mögötte egy pont lemaradással a MÁV Kollégium áll, a harmadik helyen a Somogy Sportja tanyázik, igaz, utóbbi ezúttal szabadnapos volt, így még visszaveheti vezető pozícióját. A góllövő listán Nagy Norbert mesternégyese után megelőzte egy egységgel a 15 gólos Varga Tamást, őket pedig Váradi Attila és Kolosi Ferenc követi, ők 11 találatnál járnak.

Címkék: Irodagép Kupa, teremfoci, helyi, bajnokság, sport, Kaposvár