A Sportpálya 2004 Egyesület legújabb küzdelemsorozatára tíz együttes nevezett, és a résztvevők hétről hétre színvonalas mérkőzéseket játszanak a helyi sportcsarnokban.

Ha játékra kész a labda is, kezdődhet a küzdelem a szennai sportcsarnokban. A téli amatőr terembajnokság legutóbbi fordulója a Kacsógép - Zselic Team rangadóval indult.

"Ez egy amatőr bajnokság, 4+1 fővel, futsal szabályok szerint játsszák, futsal labdával. Meg vagyunk elégedve, nagyon jó, de kár, hogy oldalt nincs kint a labda a bordásfalnál. Két győzelem, két döntetlen, biztatóak az eredmények. Szívesen jövünk ide" - mondta a Kacsógép játékosa, Lőrincz Ernő.

Az erős mezőnyben mindkét együttes a legjobbak között szeretne zárni.

Ezzel a góllal szerzett vezetést a szennaiakból és kaposszerdahelyiekből álló Zselic Team legénysége. A folytatásban is potyogtak a gólok, összesen pont egy tucatszor zörgött a háló, és a Kacsógép végül 7-5-ös győzelmet aratott. Az éllovas Kacsógép magabiztosan nyert, csakúgy, mint a második helyen tanyázó Vörös Sport. A góllövőlistát a Kaposgép játékosa, Marics László vezeti. A pontvadászat mérkőzéseit szerdánként este hat órától játsszák Szennában.

Címkék: Marics László, teremfoci, helyi, kaposszerdahely, szenna, sport