- Az első szettben jól kezdett a Barcika, agressziv nyitásokkal próbáltak minket zavarba hozni, de a szett végén taktikai szervákkal fordítani tudtunk. A második játszmában mi kezdtünk eredményesebben, már 4-0-ra is vezettünk, de ezután fordítani tudott a hazai csapat. Főleg a felugrásos nyitásokkal leptek meg minket, a mi teljesítményünkön pedig ezekben a percekben látszottak a leginkább a hosszú utazás fáradalmai. A harmadik játékrésztől már újra a mi szerváink érvényesültek, és fontos volt, hogy a sáncunk és a mezőnyvédekezés is sokat javult. Átvettük a játék irányítását, és meggyőző fölénnyel nyertünk. Örülök a fontos idegenbeli sikernek.


- Milyen volt a hangulat a barcikai csarnokban?


- A régi időket idézte ez a mérkőzés! Lényegében telt ház volt, megtelt a lelátó, és remek hangulatot varázsoltak a csarnokba a szurkolók. Jó röplabdát láthatott a közönség.


- Ezen a találkozón már pályára lépett a csapat régi-új feladója, ifjabb Laszczik Iván is.


- Iván a második szett végétől játszott, és már érződött a teljesítményén, hogy újra edzésbe állt. Remélem, hogy ezen az úton halad tovább.


- Hogy alakul az év vége és az újesztendő első heteinek programja?


- Ezen a héten pihenőt kapnak a játékosok, de mindenki egyéni edzésprogram alapján azért mozog majd. A jövő héten újra munkába állunk, és megkezdjük a felkészülést a Dág elleni hazai bajnoki találkozóra és a Magyar Kupa budapesti negyeddöntőjére. Sűrű lesz a januári programunk: az év első három hetében öt mérkőzés vár ránk. Szeretnénk majd ott folytatni, ahol a hétvégén abbahagytuk.

Címkék: esztendő, edzői, Demeter, utolsó, györgy, év, Fino, sport