A tavalyihoz hasonlóan 15 csapat vágott neki a pontvadászatnak, és legalább 4-5 csapat a bajnoki címért küzdhet. Ezúttal minden mérkőzés szoros volt, kétgólosnál nagyobb különbségű győzelem nem akadt.

Alaposan kicserélődött az Irodagép Kupa mezőnye. A Sportpálya 2004 Egyesület nyolcadik alkalommal rendezi meg a téli versenysorozatot, és még soha nem fordult elő, hogy a mezőny csaknem felét új csapat alkossa. A nyolc régi motorossal szemben hét új gárda nevezett, igaz, többségük a városi bajnokságokban évek óta játszik szabadtéren.

- Hát az az igazság, hogy ott sem láthattatok sokáig, mert két évig voltam sérült, és most helyrejöttem, már hiányzott is, bízom benne, hogy megúszom sérülések nélkül. Nagyon kiegyenlített a mezőny, ez látszik a szabadtéri városi bajnokságból is, akad néhány csapat, akik bármikor bárkit meg tudnak verni, én bízom benne, hogy már összeálltunk, és oda tudunk kerülni az élre - mondta a Kaposstil-FIFA 2005 játékosa, Tóth Norbert.

A Kaposstil-FIFA 2005 együttese már többször megnyerte a sorozatot, és ezúttal is az egyik legfőbb esélyes. Legutóbb mindössze 1-0 arányban bizonyult jobbnak az SM Kapos csapatánál, éppen Tóth Norbert szerezte az egyetlen gólt. A Somogy Sportja szintén az élcsapatok közé tartozik, a dobogóra hajtó együttes még nem mérte fel teljesen az erőviszonyokat.

- Én az erőviszonyokat úgy látom, hogy minden évben átalakul, az új csapatoknak nem lehet ismerni a keretét, ezért meglepetéseket okoznak, nálunk sok a lelkes fiatal, én már az egyik legidősebb vagyok, bízom benne, hogy oda tudunk érni majd a végére - mondta a Somogy Sportja játékosa, Spilák Szilveszter.

Az egyik új csapat éppen a képeinken bordóban játszó MÁV Kollégium együttese, akik ezen a találkozón az M-car Autókereskedés ellen 6-4 arányban nyertek rendkívül változatos, harcos találkozón. A kupának ezúttal is a Kaposvári Egyetem tornacsarnoka ad otthont, a csütörtöki játéknapok egészen márciusig tartanak, a szervezők várnak minden érdeklődőt a lelátóra.

Címkék: 15 csapat, Irodagép Kupa, pontvadászat, teremfoci, szezon, sport