Már hagyomány, hogy a Crystal SC fiataljai az év végén megmutatják, mit tudnak. A Karácsonyi Gálán a legkisebbek és a nagyok is szőnyegre léptek gyakorlataikkal.

A fiatalabbak még a házi versenyt is nagy izgalommal várták. Hazai környezetben a szülők és a barátok is láthatták a produkiókat.

- Nagyon szeretem ezeket a gyakorlatokat. Eddig több szabadom is volt, és még egyszer fel fogok lépni a színpadra - mondta a Crystal SC Kaposvár versenyzője, Németh Dorina.

Minich Lídia sok versenyen szerzett már első helyezést, jövőre az ob-n is szeretne jól szerepelni.

- Még óvodás koromban kezdtem el tornázni, mert volt egy kislány, aki szépen csinálta, és én is feliratkoztam, ezáltal - mondta a Crystal SC Kaposvár versenyzője, Minich Lídia.

A gyerekek minden délután több órát töltenek a kaposvári RG-csarnokban.

Lídia hozzátette, hogy vannak olyan edzések, amik nagyon nehezek, de túl lehet élni és nagyon szép eredményeket lehet elérni. Nagyon kecses és nagyon szép dolgokat lehet csinálni.

Békési Zsanett vezetőedző tanítványai több sportágban is jeleskednek.

- Már három éves korom óta edzek. Szeretem csinálni, mert megyünk látványsportra és rg-versenyekre is. Látványsportban egyéniben és csapatban is jól szerepeltünk az EB-n, és most is továbbjutottunk a selejtezőre a csapattal - mondta a Crystal SC Kaposvár versenyzője, Nagy Nikolett.

A Crystal SC színeiben csaknem negyven fiatal edz rendszeresen három edző irányításával.

Címkék: karácsonyi gála, Crystal SC, műsor, ritmikus gimnasztika, bemutató, sport