A Fino Kaposvár SE, a Kaposvári Röplabda Akadémia és az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. jóvoltából a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola gyermek és mini korú játékosai kaptak ajándékot a két helyi NB I-es felnőtt csapat tagjaitól.  

A jövő reménységeit edzés, illetve mérkőzés közben lepték meg a jelen legjobbjai ünnepi díszbe öltöztetett süvegcukorral, valamint szaloncukorral, és az egészséges életmód jegyében mindenki kapott egy liter tejet is. A sportiskolások egyik gyermek csapata éppen megyebajnoki találkozóra készült a Táncsics gimnázium sportcsarnokában, amikor megérkezett az öttagú különítmény. A Fino bajnok és kupagyőztes gárdájának színeiben Gergye Roland, Dömötör Lajos és Lesznyik Károly, a BITT KNRC Kaposvári Egyetem felnőtt együtteséből pedig Schrauff Júlia és Szarka Vivien adott ajándékot a fiataloknak.

- Sokkal jobb érzés, hogy én lephetem meg a gyerekeket, mint amikor annak idején még én kaptam Mikulás-napi ajándékokat - jegyezte meg Gergye Roland.

A két BITT-es lány ezek után még a Honvéd utcai általános iskolában a Kasi egyik mini csapatának tagjait is meglátogatta, a fiúk pedig ugyancsak folytatták körútjukat. Az ötletgazdák több mint száz kaposvári röplabdázónak szereztek örömet néhány óra leforgása alatt.

Címkék: megérkezett, Gergye Roland, Mikulás, Fino, röplabda, sport