- Megmondom őszintén, nem egyszerű ez a téma - mondta Demeter mester. - Felkérés természetesen hivatalosan még nem érkezett, de puhatolózó tárgyalások már voltak, amióta hazaérkeztem. Az elmúlt időszakban még volt kapitánya a válogatottunknak, ez a helyzet most megváltozott. Nagyon jó lenne, ha valaki ezt az egész dolgot meg tudná oldani, és magáénak tekintené a szövetségi kapitányságot. Jelen pillanatban nem tudok se igent, se nemet mondani, de egy picit még közelebb vagyok a nemhez.


A legnagyobb rivális kecskemétiek vezetőedzője a hunvolley.blog.hu oldalon nyilatkozott arról, hogy ő is Demeter Györgyöt látná szívesen a nemzeti együttes kispadján.


- Demeter György bizonyított négy hónap alatt, nagyon szépen össze tudta rakni a kaposvári csapatot. Most szövetségi kapitány nélkül van a magyar válogatott, én azért súgnék egy kicsit a szövetségnek: Demeter Györgyöt meg kellene próbálni rábeszélni erre, hiszen a jelenleg aktív felnőtt edzők közül ő a legjobb, itt, Magyarországon, erre a posztra!


Címkék: kispad, györgy, Demeter, férfi, magyar, röplabda, sport