A Sisa-legénység a Kecskemét elleni siker után remek hangulatban várja a Putnok elleni párharcot, míg az NB III-as ligacsapat az Újpest ellen készül. Barna László tanítványai az élen zárták az őszt a Dráva-csoportban, a Balatonlelle elleni tegnapi évadzáró azonban nem ért véget a hármas sípszóval...

Döntetlennel zárta a Rákóczi II a Dráva-csoport őszi szezonját. A zöld-fehérek hazai pályán nem bírtak a Balatonlellével: végig ők irányították a játékot, de nem találtak be a vendégek hálójába. A kaposváriak így is három pont előnnyel várják a tavaszi folytatást a Pécs előtt. A találkozón súlyos sérülést szenvedett Haruna, és a lefújás után is feszült volt a hangulat.

"Ez az egész közeg, ami Somogyban kialakult: ha somogyi csapat játszik a Rákóczival, akkor minden követ meg kell mozgatni, hogy a Rákóczi ne legyen eredményes. Itt ráadásul somogyi játékvezetők is voltak, és elvesztettem egy olyan emberemet, akivel az Újpest ellen nagyobb esélyem lett volna. Nekünk nincs esélyünk úgy, hogy két meccses. NB I-es csapat ellen játszunk, de mindent elkövetnek majd a srácok, hogy megnehezítsék az Újpest dolgát" - mondta a Kaposvári Rákóczi FC II. edzője, Barna László.

Rákóczi


A kis Rákóczi a Magyar Kupában szerdán 14 órától itthon, szombaton pedig idegenben az NB I-es Újpesttel meccsel a nyolc közé jutásért. A ZTE és a Gyirmót ellen már sikerült a bravúr, a lilák ellen azonban csoda kellene a sikerhez.

A Rákóczi első csapata csaknem négy hónap után nyert újra bajnokit az NB I-ben. A Kecskemét elleni győztes találatot Graszl Károly szerezte tizenegyesből.

A kaposváriak a Magyar Kupában szerencsés sorsolást kaptak: az NB III-as Putnokkal csatázhatnak a továbbjutásért. Az első mérkőzést szerdán, idegenben játsszák, majd szombaton, a stadionban következik a visszavágó.

Graszl Károly elmondta: "Szerintem van akkora lendület a csapatban, hogy megnyerjük a mérkőzést, és jó szájízzel jövünk majd haza."

A Sisa-legénység szeretné szépen zárni az óévet, a Putnok ellen egyébként is kötelező a továbbjutás.

Címkék: sisa, foci, meccs, rákóczi, labdarúgás, sport