Igazi rangadó várta a zord télies időben a szurkolókat Somogyjádon. A megyei másodosztály északi csoportjában az éllovas házigazda a második Balatoni Vasast fogadta. A piros mezes vendégek keretében több NB I-et is megjárt, korábbi kiváló futballista szerepelt, Juhász András, a hazaiak trénere elsősorban tőlük tartott. Nos, joggal, hiszen az első félidőben 2-0-ra vezetett a Kiliti csapat, mindkét gólját a rutinos Molnár Ferenc szerezte. A második játékrészben aztán rákapcsoltak a hazaiak, és Balogh Rajmund duplájával egyenlítettek. Itt éppen a somogyjádiak második gólját láthatjuk. Ezt követően kiállítás miatt megfogyatkoztak a vendégek, akiknél Duli még rúgott egy bődületes kapufát szabadrúgásból, igaz, a másik oldalon is akadtak helyzetek.

"Azt mondom, hogy a játék képe alapján igazságos az eredmény, az első félidőben gyengébbek voltunk, de az bosszantó, hogy két rögzített szituációból kaptuk a gólokat, felálltunk kétgólos hátrányból, sőt, nem álltunk messze a győzelemtől" - mondta a Somogyjád játékos-edzője, Juhász András.

megyefoci

A vendégek trénere szerette volna, ha a csapatok helyet cserélnek a tabellán, mert a Balaton-partiak egyértelmű célja a feljutás.

A Balatoni Vasas edzője, Vida András elmondta: "Nálunk az egyértelmű cél a feljutás, lehetőség szerint bajnoki címmel, ha ez nem jön össze, akkor mindenképpen az osztályozó kiharcolásával szeretnénk feljutni az első osztályba. Elégedetlen vagyok, az első félidőben jól játszottunk, nem semmi az éllovas otthonában két góllal vezetni, a másodikban valóban kicsit visszaestünk, ha ezt nézem, akkor a döntetlen az reális eredmény."

A mérkőzést követően egyik fél sem lehetett teljesen elégedetlen, hiszen megtartották pozíciójukat a tabellán, a két együttes között továbbra is három pont a különbség.

Címkék: futball, megyefoci, labdarúgás, foci, somogy, sport