Az élvonalban szereplő együttes mérkőzéseinek rendszeres látogatói között értékes nyereményeket sorsolnak ki a szezon végén.

A csaknem egy hónapos bajnoki szünet után Miskolcon kezdte meg a pontvadászat második szakaszát a BITT Kaposvári Egyetem együttese. A lányok szettet raboltak a borsodiak otthonából, a vereséget azonban nem tudták elkerülni. A mezőny egyik legfiatalabb csapata három győzelemmel és hét vereséggel a 9. helyen áll a tabellán, és nehéz sorozatba kezd: november végén és decemberben öt, januárban és február elején pedig újabb hét NB I-es bajnoki vár rá.
A hétvégén rögtön dupla forduló következik két fővárosi gárda ellen: pénteken 17 órakor a TFSE-KRA lesz az ellenfél a városi sportcsarnokban, vasárnap 13 órától pedig a Budai XI SE ellen lép pályára a társaság Budapesten. A csapat célja nem változott, továbbra is szeretné a 7-10. helyek valamelyikét elcsípni a szezon végén.
A klubvezetés örömmel tapasztalta, hogy az elmúlt két évben gyarapodott a nézőszám: rendszeresen 150-200 néző drukkol a saját nevelésű együttes tagjainak a lelátókon. A belépés továbbra is ingyenes lesz, de a remények szerint egy új kezdeményezésnek köszönhetően talán még többen kapnak kedvet ahhoz, hogy kilátogassanak a BITT meccseire. Az egyesület szurkolói törzskártyát bocsát ki, és a kártya tulajdonosai minden hazai mérkőzés végén kapnak egy-egy pecsétet. A bajnokság végéig a legtöbb pecsétet összegyűjtő drukkerek között a névadó támogató BITT Kft. által felajánlott nyereményeket sorsolják ki.
A szurkolói kártyát a hazai mérkőzések helyszínén és időpontjában lehet igényelni a városi sportcsarnokban a klub elnökségi tagjaitól, illetve elektronikus úton a bitt(kukac)bitt.hu címen.
Az alapszakaszból még öt hazai meccs van hátra, majd jönnek a rájátszás összecsapásai, úgyhogy kezdődhet a játék!



Címkék: bitt, BITT RC, női, röplabda, sport, kaposvár