A csapat jelenlegi helyzetében minden sikerre szükség van, így nagy örömmel könyvelte el a szakvezetés, hogy a Ligakupa történetében először összejött a továbbjutás a csoportkörből. Ráadásul egy egygólos győzelemmel a Pécs ellen. A fiúk a keddi diadal után szerdán és csütörtökön is tréningeztek, és már a vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnoki találkozóra készülnek.

- A Ferencvárost saját stadionjában megverni nem sok csapatnak sikerült. Mi ezt szeretnénk, az biztos. Úgy készülünk, hogy pontokat kellene szereznünk. Nem lesz  egyzerű, mert a Ferencváros jó szériában van. Bízom benne, hogy a srácok  is nagyon akarják, és talán úgy állnak majd a csillagok is, hogy sikerel térünk haza az Üllői útról - mondta a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Sisa Tibor.

Balázs Benjámin hazatért az U21-es válogatottból, és újra bekapcsolódott a kaposvári munkába. A vésztartalék Jánvári Gábornak nem kellett beugrania, így a Rákóczival edzett az elmúlt napokban. Bojan Pavlovics sérülése makacs, így még nincs hadra fogható állapotban, Miroslav Grumics viszont már a csapattal edzett. A klubvezetés már korábban megfogalmazta, mit vár a csapattól az év utolsó meccsein.

- Folynak beszélgetések tárgyalások a játékosokkal, edzővel is. A lényeg az, hogy a hátralévő egy hónapra nyugalmat, rendet, fegyelmet teremtsünk, és eredményes játékot - mondta a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezető elnöke, Illés János.

A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozóról online közvetítésben számolunk be, itt a KaposPonton.

Címkék: továbbjutás, Ferencváros, bajnoki, labdarúgás, Rákóczi, sport