Olvassa el a felhívást!

Kedves Nézők, kedves Szurkolók!

A Fino Kaposvár Szurkolói Baráti Kör a következő hazai mérkőzésre (december 9-én 18 órától a Dunaferr ellen) egy nemes célt tűzött ki célul, amelyhez kérjük az Ön, az Önök segítségét is. Akinek van a tulajdonában plüss figura, könyv, mesekönyv, társasjáték vagy bármilyen olyan jó állapotban lévő játék, amelyeket nem használnak, kérjük hozzák el és ajánlják fel a rászorulók részére. Az összegyűjtött adományokat a Nagycsaládosok Kaposvári Egyesületén keresztül olyan családoknak juttatjuk el, akiknek a nehéz helyzetük miatt gondot okozhat gyermekeik megajándékozása az ünnepek alatt.

Szeretnénk, ha az év utolsó hónapja a szeretetről szólna, legyünk mi is boldogok, hogy adhatunk és mosolyt varázsolhatunk a gyermekek arcára. Az összegyűjtött ajándékokat a Fino Kaposvár játékosai adják át a nagycsaládosok képviselőinek.

Ezzel a gesztussal az önzetlen segítség örömén túl nem titkolt szándékunk az is, hogy a jövőben minél többen jöjjenek el a mérkőzésekre buzdítani a csapatot, együtt örülni, kikapcsolódni, megszeretni a sportot és sportolást, az általánosságon túl a szívünkhöz oly közel álló röplabdát.

Minden hazai mérkőzésre a belépés ingyenes, nincsenek durva szabálytalanságok, a mérkőzések kulturált légkörben folynak, így az egész családnak kellemes, izgalmas kikapcsolódást jelenhet egy-egy bajnoki találkozó.

Legyünk ott minél többen a Dunaferr elleni mérkőzésen, segítsünk a rászorulóknak és buzdítsuk együtt a megye legeredményesebb csapatát, a Fino Kaposvárt!

 

Fino Kaposvár Szurkolói Baráti Kör

 

Címkék: segítésg, baráti kör, szurkolói, gyűjtés, Fino, sport