A KKK a múlt héten elkönyvelhette első sikerét, így a fiúk nyugodtan készülhettek a héten. A zalaiak "most vagy soha" hangulatban várják a feldobást.

A múlt héten végre megtört a jég: a KKK izgalmas meccsen fektette két vállra a pécsieket, így négy vereség után megszületett az új szezon első győzelme.

- Mindenképpen több győzelemre számítottunk, így nem nagyon lehetünk elégedettek. A Szolnok elleni mérkőzés fáj igazán, mert majdnem a kezünkben volt a győzelem. Feledtettük volna az első hazai meccsünket. Remélem, a múlt heti győzelmet újabb követi, és akkor más lesz kicsit a kép. Nagyon nagy teher esett le rólunk, kicsit görcsösek voltunk, de remélem, most már egyre könnyebb lesz - mondta Koma Dániel, a Kaposvári KK játékosa.

Fekete Ádám és Filipovics Gordan tanítványai ezen a héten már egy újabb nehéz mérkőzésre hangoltak. A társaság a 2010-ben még bajnok, napjainkban viszont sereghajtó ZTE otthonában lép pályára a hétvégén.

Koma Dáinel hozzátette,  hogy most még egy légiós csatlakozott a ZTE-hez, nem egy leírható csapat, meg akarják mutatni. Tudják, hogy nekik ellenünk van esélyük, minden bele akarnak adni. Azt gondolom, hogy így is meg kell próbálni nyerni, és ez sikerülhet is.
A zalaiak nem titkolják: létkérdés számukra a győzelem a somogyiak ellen.

A ZTE KK vezetőedzője, Kis Attila telefonon elmondta, hogy nekik ez az első olyan mérkőzésük, ahol egy hozzájuk hasonló erősségű csapattal játszanak, így jelenleg csak a győzelem az elfogadható eredmény. A héten többen lettek, de erősödtek is talán, jól dolgoztak a srácok, keményen edzettek, de a meccs fogja megadni a választ a kérdésekre.

A ZTE - KKK rangadó vasárnap 18 órakor kezdődik Zalaegerszegen. A találkozóról online közvetítésben számolunk be itt a KaposPonton.

Címkék: idegenbeli győzelem, ZTE, Fekete Ádám, KKK, kosárlabda, sport