A szakvezető nem csak a teljes csapatnak tart edzéseket: Demeter György külön foglalkozik a feladókkal is, akik így még többet fejlődhetnek.

A Kapos Sport nézői ezúttal egy különleges edzésbe pillanthatnak be: Demeter György vezetőedző időről időre külön foglalkozást tart a csapat feladóinak. Kaszap Tamás és Magyar Bálint azt mondja: előnyükre válik a műhelymunka.

- Igazából itt a fizikai rész háttérbe szorul, a technikai kerül előtérbe. Fejben kell figyelni. Van benn ugrás, futás, de a legfontosabb, hogy fejben legyünk ott 100 százalékig - mondta Kaszap Tamás, a Fino Kaposvár játékosa.

Ezeken a tréningeken valóban a feladók kerülnek középpontba, és mindig van is mit gyakorolniuk.

Kaszap Tamás hozzátette, hogy ha megtanul egy sémát, könnyebb a másik oldalra is odafigyelni a pályán. Nem csak a sajátjukra kell figyelni, meg hogy a technikát rakja össze, hanem arra, hogy az ellenfél alapján tudjnak játszani.

A bajnokcsapat tagjai jól dolgoznak: a Fino legénysége, közeledve az alapszakasz feléhez, magabiztosan vezeti a tabellát.

- Az edzéseken keményen dolgozunk. A csapatösszetartás jó, és a mesterünk, Gyuri bá’ is jól felkészít minket. Ez a papírforma szerint így alakult - mondta Magyar Bálint a Fino Kaposvár SE játékosa.

A nyolc mérkőzés után is veretlen kaposváriak a hétvégén a Nyíregyházát fogadják.

- Tudnunk kell, hogy a Nyíregyházával nem nagyon játszottunk mostanában. Reménykedünk, hogy az utazásuk megkönnyíti a dolgunkat. Nagyon készülünk, szeretnénk a játékunkkal feltüzelni a közönséget. Mindent megteszünk azért, hogy nyerjünk, és hogy eredményesen tudjuk folytatni a bajnokságot - tette hozzá Magyar Bálint.

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. a belépés ezúttal is ingyenes, és most egy szurkolói játék is színesíti majd az összecsapást. További részletek az egyesület honlapján.

Címkék: feladók, felkészítés, Fino, röplabda, Kaposvár, sport