Ahogy már megszokhattuk, az Építőipari és az Eötvös csapata vívta a Kapos Kupa döntőjét. A végig izgalmas találkozón a Gépész szerezte meg a vezetést, majd egyenlített a zöldmezes házigazda. Az Építőipari a hajrában sokat tett azért, hogy begyűrje a győztes gólt, végül azonban a büntetők döntöttek. A fordulatok is sem maradtak el, és végül az Eötvös hódította el az első helyet. A meccs hőse szerényen értékelte a látottakat, az öröm azonban annál nagyobb volt a lefújás után. "Java részünk igazolt játékos, mindig nagyon várjuk a Kapos Kupát, mindig nyerni szeretnénk, most sikerült…" - mondta Karádi Kornél az Eötvös Loránd Műszaki Középiskola tanulója.

kaposkupa

Tavaly az Építőipari nyerte a büntetőpárbajt, most azonban fordult a szerencse. Az edző szerint az Eötvös most is jó csapattal állt fel. "Hasonló, mint a tavalyi. Idén valamivel acélosabb, mint tavaly. Tavaly is tizenegyesek döntöttek, akkor az ellenfél nyert, most nekünk volt nagyobb szerencsénk. A kapusunk kiválóan védett, úgyhogy úgy érzem, megérdemelten nyertünk" - mondta Rédling Géza az Eötvös Loránd Műszaki Középiskola testnevelő-edzője. A nagy rivális együttes tagjainak ezúttal csalódniuk kellett. "Nyilván győzelemre készültünk. Jobbak voltunk játékban, a szerencse döntött a végén" - mondta Földi Zoltán az Építő- és Faipari Szakképző Iskola csapatkapitánya.

A 14. Kapos Kupa bronzérmét a Munkácsy szerezte meg a Táncsics előtt. A küzdelemsorozatra kilenc kaposvári középiskola nevezett, és a nem igazolt játékosok játszották a főszerepet. A támogatónak köszönhetően minden csapatnak, edzőnek és jól teljesítő játékosnak jutott díj ebben az évben is.

Címkék: kapos kupa, párbaj, büntető, foci, sport