A sok fiatal hétről-hétre motiváltan lép pályára, így és a játékosok amondóak, szeretnék megnyerni a bajnokságot. A társaság kedden délután a Magyar Kupában is mehet egy újabb kört.

Hetek óta kiválóan teljesít a Kaposvári Rákóczi NB III-as csapata. Barna László vezetésével egyre ütőképesebb együttes kovácsolódik, és a fiatalok rendszeres játéklehetősége az NB I-es csapatnál is kamatozhat. Legutóbb a Bölcske gárdája érkezett Kaposvárra, és a masszív vendégek ellen 45 perc után csupán az apró termetű Bőle fejesével vezettek a zöld-fehérek. A szünet után beindult a kaposvári henger, Haruna duplázott, betalált Katona György is, végül Horváth Tamás büntetője tett pontot a mérkőzés végére, kiütéssel, 5-0-ra nyertek Barnáék.

"Az első félidőben nagyon agresszívan játszott az ellenfél, ütöttek-vágtak bennünket, aztán nem sikerültek a befejezések sem, a másodikban már jobban koncentráltunk és passzoltunk, a ziccerek jobban sikerültek" - mesélte a Rákóczi FC játékosa, Bőle Lukács.

A csapatban egészséges szemlélet uralkodik, senki nem tekinti visszalépésnek a harmadik osztályt, így a motivációval nincs probléma.

A vendégek trénere, a hajdani NB I-es labdarúgó, Buzás Attila érthetően nem volt elégedett.

A kaposváriak továbbra is vezetik a tabellát, így az őszi idény vége felé felmerülhet majd a kérdés, vállalja-e a klub a második vonalat, ha úgy alakul. Most azonban még egyelőre az a feladat, hogy a hátralévő meccseken se csökkenjen a fordulatszám. Holnap 14 órától pedig a Magyar Kupában is bizonyíthat a társaság: a 16 közé jutásért az NB II-es Gyirmót lesz az ellenfél a Rákóczi Stadionban. Az NB I-es ZTE ellen sikerült a bravúr, miért ne folytatódhatna itt is a sikersorozat...

Címkék: bölcse, nb3, labdarúgás, foci, rákóczi, sport