A kaposvári együttes az őszi szezonban, a bajnokságban és a két kupa-sorozatban összesen 16 mérkőzést játszott: ötöt nyert, hétszer játszott döntetlent és négy alkalommal kapott ki. Ez a mérleg még nem is lenne rossz, a baj az elosztással van - mondja a vezetőedző. "Ha a bajnoki mérkőzéseket nézzük, a 11 mérkőzésből egy győzelmünk van, ami kevés, akárhogy szépítjük. a sorsolást elnézve a hat döntetlen nem lenne rossz, mert a tavalyi első hárommal és a mostani jókkal találkoztunk, és a döntetleneket jó lett volna elcserélni egy-egy győzelemre" - mondta Sisa Tibor vezetőedző,  Kaposvári Rákóczi FC.

A Rákóczi a legutóbbi hét meccséből csak egyet vesztett el, de a sok döntetlen után most már jó lenne nyerni is. "Egy inkább próbál összeállni a csapat, és egyre inkább érettebb játékot mutat, bár nem volt eddig sem rossz minőségű a játékunk. Az a lényeg, hogy hozzuk ki magunkból a maximumot, csak így van esély a győzelemre. Bár a Honvéd jön, amely megint nagyon jól szerepel" - folytatta Sisa Tibor.

A fővárosiak 19 ponttal a negyedik helyen állnak a tabellán. "Mindig egy nagyon jó mérkőzést vívtunk a kaposváriakkal, tudjuk, hogy otthon különösen bátran támadnak és veszélyesek, most is szoros mérkőzésre számítok" - mondta Hajdu Norbert Bp. Honvéd.

A kaposvári szakvezetést a sérülések aggasztják, de mindenképpen ütőképes csapatot küldenek majd a pályára. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. A mérkőzés felvételét vasárnap este fél 8-tól láthatják a Kapos Televízióban.

Címkék: Sport, Foci, Honvéd, Sisa Tibor, Rákóczi