A Kaposvári Sportiskola birkózói kétszeresen is hazai környezetben szerepelhettek. A nyugat-magyarországi területi bajnokságnak a somogyi megyeszékhely adott otthont. Ráadásul az edzések helyszínén, az RG-csarnokban terítették le a három szőnyeget. A diák és serdülő korosztály mérkőzésein sok szép somogyi siker született. A 15 éves Bak Barnabást még az sem zökkentette ki, hogy a képeinken látható találkozón nem volt túl sportszerű az ellenfele.
A Kaposvári Sportiskola versenyzője, Bak Barnabás azt mondja: kettő meccse volt, ebből egyszer kikapott pontozással, a másodikat megnyerte három menetben, de leütötte az ellenfél.
A sportiskola tehetségei közül végül Bak Barnabás mellett Járfás András, Vadócz Ákos, Rákóczi Örs, Aladics Gergő, Horváth Barnabás és Németh Gergő állhatott fel a dobogó tetejére. A csapat tagjai ezen kívül egy második és hat harmadik helyezéssel is gazdagodtak.
Miközben a legfiatalabbak Kaposváron csatáztak, a korosztályos válogatott Kovács Bence újabb magyar bajnoki címet nyert a kadet kötöttfogásúak között.
A Kaposvári Nehézatlétikai SE versenyzője, Kovács Bence azt mondja: heten voltak a súlycsoportjában. Az első meccsét egy dorogi fiúval birkózta, eljutott a döntőig, ahol egy orosházival birkózott, és sikerült nyernie.
Bencének ez volt az utolsó kadet országos bajnoksága, a jövőben a nagyobabk között is szeretne majd eredményesen szerepelni.  

Címkék: dobogósok, érmes, súly, birkózó, kaposvári, sport