Horvai Zoltán edző az elmúlt másfél évben kemény munkát végzett a fiúkkal, és úgy tűnik, ennek most jött meg az eredménye.

Ismét kellemes kikapcsolódást jelent Toponáron futballmeccsre járni. Az őszi szezonban a várakozáson felül teljesítenek a helyiek.

A sárga mezes együttes jól kezdte az őszt: úgy tűnik, Horvai Zoltán edzőnek sikerült ütőképes együttest formálnia. A klubvezetés még sincs könnyű helyzetben, nem könnyű a helyi fiatalokat lecsalni a futballpályára.

Az a gond, hogy toponári nagyon kevés van, inkább kaposváriak és környékiek vannak a csapatban. Az ifjúságot egyre kevésbé érdekli ez, sok minden elvonja a figyelmüket, nehéz őket lehozni a pályára - mondta a Toponár SE klubelnöke, Horváth László.

A csapat edzője az elmúlt időszakban a pályán és a pályán kívül is előre lépett a társasággal. A Toponár SE edzője, Horvai Zoltán elmondta: "Érdekes, hogy amikor először ide kerültem, nem az fogadott, amire számítottam. az akkori csapat mentálisan gyenhgébb volt, de az elmúlt másfél évben sok változás történt. Kaposvár környékének üde színfoltja lettünk."

A toponáriak a legutóbbi fordulóban is bizonyítottak: 2-1-es félidő után 3-2-re verték a Berzencét. A hazai együttesben Németh 2, Herbel pedig egy gólt szerzett. A déli csoport tabelláját az újonc Juta vezeti a Toponár és a Segesd előtt. A berzenceiek a vereség után visszaestek a hetedik helyre.

Címkék: megyefoci, futball, somogy, foci, sport, labdarúgás