Az első félidőben a labdát többet birtokló Rákóczi megérdemelten jutott előnyhöz: a 38. percben Jawad jobb oldali szabadrúgása után Grumic fejelt a jobb alsó sarokba. A második játékrész közepén a szerb támadó újabb gólt szerzett. A kaposvári együttes a látottak alapján megérdemelt győzelmet aratott, a fiúk hibátlanul vezetik a „B" csoport tabelláját.
A találkozó hajrájában megsérült a csereként beállt Peric. Sisa Tibor vezetőedző honlapunknak elmondta: a támadó az oldalára kapott ütést Ranilovictól, akit ki is állítottak az eset után. A csatárt még ma este megröntgenezik. A szakmai stáb bízik abban, hogy nem komoly a baj.


Ligakupa, B csoport, 3. forduló
FTC - Kaposvári Rákóczi FC 0-2 (0-1)
Budapest, Albert stadion, V.: Berke
FTC: Ranilovic - Fülöp, Grúz, Csizmadia, Vass M. (Birtalan 70.) - Fitos (Pölöskei II. 65.), Lisztes (Peszmeg 60.), Józsi, Rósa (Holman 60.)- Zsivóczky, Pölöskei I. (Nyilasi 60.). Szakmai igazgató: Détári Lajos
Rákóczi FC: Posza - Okuka, Mudresa, Graszl K., Jánvári - Farkas P., Pedro – Pavlovic (Gujic 65.), Kovács O. (Kulcsár 46.), Jawad (Bőle 60.) - Grumic (Peric 70., Mustapha 86.). Vezetőedző: Sisa Tibor.
Sárga lap: Rósa (36.)
Piros lap: Ranilovic (84.)

Címkék: ftc, fradi, ferencváros, győzelem, rákóczi, sport