Egy fiatal, rutintalan csapat számára minden ötszettes meccs igen tanulságos. Többek között ez a mondat is elhangzott a 3-2-es vendégsikerrel zárult Kaposvár - Veszprém rangadó után. A somogyi lányokat megviselte a vereség, többen sírtak is az öltözőben. Nem csoda, hiszen az együttes tagjai végig jól küzdöttek, de ezúttal még a 2-1-es előny sem volt elég az üdvösséghez.

Legközelebb mi következünk. Ezt is hallhattuk a lefújást követően. A BITT röplabdázói abban bíznak, hogy ha újra a rövidített játékrész dönt egy találkozón, akkor már jobban összpontosítanak az utolsó percekben is. Pénteken este a rutin mindenképpen a veszprémiek mellett szólt. A kaposvári gárdában ugyanis az egyetemista Pintér Zsanett mellett kizárólag középiskolások(!) léptek pályára ezen a mérkőzésen, és újabb két újoncot is avatott a szakvezetés. A jövő mindenképp ezeké a fiataloké, a BITT utánpótlás-nevelése pedig évről évre bizonyít.

Nem lehet sokat pihenni a fárasztó derbi után: a csapat vasárnap 11 órakor a fővárosi Palota otthonában lép pályára. Az elmúlt években a somogyiak rendre jobbnak bizonyultak a budapestieknél, napjainkban azonban már más a helyzet, így mindenképpen kétesélyes a meccs.

Vasárnap nyerünk majd. Ez a mondat is elhangzott pénteken, és talán ebben is igazuk lesz majd Horváth Zsófiéknak..

Címkék: Palota, főváros, Bitt, vasárnap, kaposvár, sport