A csurgóiak tartalékos kerettel várták a hazai összecsapást, ugyanis sérülés miatt Vadkerti, Széles, Simon és Kos is kidőlt a sorból. A találkozó kecskeméti góllal kezdődött, majd a várakozásoknak megfelelően a CSKK átvette az irányítást. Tíz perc elteltével négy gólos somogyi vezetést könyvelhettünk el, nem sokkal később pedig már 9:4-et mutatott az eredményjelző. Ezt követően kecskeméti percek következtek, és a vendégek két gólra felzárkóztak. A hajrában újból sebességet váltott a Csurgó, és a fiúk 16-11-es vezetéssel térhettek pihenőre a szünetben.  

A második félidő hasonlóan alakult, mint az első. A CSKK lendületes szélsőjátékának köszönhetően biztosan őrizte előnyét. A csapat többször is a tízgólos vezetésért támadhatott, végül nyolc találat maradt meg az előnyből. Bakó Botond fiai 33:25-ös győzelmet arattak.

Csurgó kézilabda


„Úgy készültünk, hogy biztosan nyerünk, és ez időnként meg is látszott a játékosok teljesítményén. Amikor maximálisan konbcentráltunk, akkor kellett volna eldönteni a győzelem sorsát" -  értékelte a mérkőzést a Csurgói KK vezetőedzője, Bakó Botond.

A kecskeméti vezuetőedző, Avar György elmondta: „Harcolni, küzdeni akartunk, nem adtuk fel, bár nem volt túl sok bevethető játékosom és nem is mi voltunk az esélyesek."

A mérkőzésen Oláh 6, Miss, Nagy, Császár és Országh pedig 4-4 gólig jutott.

Címkék: cskk, győzelem, NBI, torna, csurgó, sport