A Rákóczi ligacsapata nem adott esélyt bátaszéki ellenfelének. A szünetben még csak egy góllal vezetett, hat perccel később azonban már 3-0 volt az eredmény. Végül nem maradt el a nagyarányú győzelem. A zöld-fehérek két afrikai támadója ezúttal is kitett magáért: a gambiai Haruna három, a guineai Mustapha pedig egy gólt vállalt.
A Kaposvári Rákóczi II edzője, Barna László azt mondja: ebben a nagy melegben az eredménnyel elégedett. - A játék lehetett volna pontosabb, pörgősebb, de azt hiszem, mindent megtettek a fiúk - tette hozzá az edző.
A ligacsapat fő célja az új szezonban is az, hogy minél többet játsszanak azok, akik az első együttesben kevesebb szerepet kapnak.
A Kaposvári Rákócziból Horváth Tamás azt mondja: jól ment a játék, eredményes volt. Győzelemre készültünk és össze is jött.
- Erősebb csapatokkal játszottunk eddig, és az első háromban mindenképpen ott lehetünk - mondja Horváth Tamás. A kaposváriak az újabb sikernek köszönhetően a tabella élére ugrottak.
barna lászló edző azt mondja: az eredménnyel nincs gond, egy döntetlenünk van, a többi mérkőzést megnyertük, igazából a játékra kellene jobban odafigyelnünk.
A pontvadászat hétvégi fordulójában a Nagyatád Bonyhádon nyert 3-0-ra, a Nagybajom pedig hazai pályán győzött 4-0-ra a Barcs elleni megyei rangadón. A Siófok ligacsapata és a Szentlőrinc megosztozott a pontokon.

Címkék: ligacsapat, liga, csapat, Rákóczi, sport