Éveken át támogatta Süllős Gyula a somogyi ökölvívó életet és az utánpótlás sportot. Fia, ifj Süllős Gyula kötelességének érezte, hogy továbbvigye ezt a hagyományt, a megyei szövetség jelenlegi elnökeként és a sportág támogatójaként is üdvözölte a kezdeményezést. Idén a Kossuth téren egy igazi több ezer emberes sztárboksz gálát szeretnének még csinálni - nyilatkozta a KaposPontnak az elnök.

A Munkácsy Gimnázium aulája először adott otthont hasonló rendezvénynek, és gyorsan megteltek az emeleti, valamint a ringközeli helyek is. Elsősorban a kaposvári színekben versenyző fiúkért szorított a többség, például Orsós Dánielért, aki megküzdött az aranyéremért, bár még nincs jó formában.

A kaposvári versenyzők között újoncok is akadtak, nem titok, hogy Vajmi Csaba egyesülete, a Ring SC Kaposvár évről-évre képes utánpótlást toborozni. Hardi Barnabás újoncnak számít majd az országos bajnokságon, ezúttal kőszegi ellenfelét győzte le.

A kaposváriak mellett jól szerepeltek a kőszegiek is, akik szintén az országos bajnokság felvezetőjének szánták e tornát.

A tornán a kaposvári Nehézatlétikai SE csapatát ketten képviselték, vereségük ellenére jól teljesítettek. A Ring SC Kaposvár a serdülő, junior, ifjúsági, illetve a felnőtt kategóriában sem talált legyőzőre, összesen 11 aranyérmet akasztottak Vajmi Csabáék nyakába.

Címkék: ökölvívás, ring, box, somogy, kaposvár, sport